ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα.

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών με μετρητά ή πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα, όταν ο πελάτης επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα».

Στο κατάστημα υπάρχει και η δυνατότητα έως 36 δόσεις

Με Αντικαταβολή (Εντός Αττικής).

Για τις παραγγελίες εντός Αθηνών – Πειραιά, που αποστέλλονται με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, κατά την παραλαβή των προϊόντων στη διεύθυνση που έχετε ορίσει.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 500€. Σε περίπτωση τιμολογίου το ποσό αντικαταβολής δεν μπορεί να ξεπερνά τα 500€.

Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, πραγματοποιώντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο Γαϊτανάρος Διονύσιος, είτε μέσω e-banking. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες και οι αριθμοί λογαριασμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι:

Alpha Bank
ΙΒΑΝ:  GR6301401740174002002008443

Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ:  GR4901101880000018800281000

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα πρέπει κατόπιν να μας αποστείλετε με email στο info@gaitanclima.gr ή με Fax το αποδεικτικό, είτε να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά (στο 210 4900110 ή 697 3394070) για την τράπεζα και το ποσό κατάθεσης, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τη συναλλαγή και να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας.

Μέσω Πιστωτικής Κάρτας Ηλεκτρονικά Απο Το E-Shop

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, για εφάπαξ αγορά προϊόντος ή με δόσεις.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ – Διευκρινίσεις

Άτοκες Δόσεις γίνονται δεκτές μόνο με χρήση Πιστωτικής ή Προπληρωμένης Κάρτας και αφορούν μόνο προϊόντα που αυτές αναφέρονται ευδιάκριτα στον τίτλο – ονομασία τους.

Ο μέγιστος αριθμός δόσεων αντίστοιχα που μπορεί να επιλεγεί σε κάθε αγορά είναι αυτός ο οποίος αναγράφεται στον τίτλο – ονομασία του προϊόντος της αγοράς. Παραγγελίες οι οποίες γίνονται με αριθμό δόσεων μεγαλύτερο από τον αναγραφόμενο θα ακυρώνονται και τα χρήματα θα επιστρέφονται στη πιστωτική τους κάρτα εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών.

Με Πορτοφόλι Masterpass
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Ασφάλεια Συναλλαγών:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.